Yrittäjä, seikkailija ja minimalisti, joka haluaa inspiroida muita elämään omannäköistä elämää

Olen Sari. Adele on kolmas nimeni ja isomummini peruja. Markkinoinnin ammattilaisena henkilöbrändäsin itseni SariAdeleksi.

Olen 10 -vuotiaan lapsen etä-äiti.

Toimin yrittäjänä myynnin ja markkinoinnin alalla, sekä olen toiselta koulutukseltani parturi-kampaaja. Opiskelen myös luonto-ohjaajaksi.

Olen pitkien matkojen kevytretkeilijä, eli kuljen vauhdikkaasti kevyellä rinkalla 30-50 km päivämatkoja. Sen lisäksi harrastan käsitöitä, maalaamista, marjastamista, sienestämistä, nikkarointia yms.

Tutustu mediakorttiin >>

Seikkailut luonnossa ja töitä silloin kun itse haluan niitä tehdä.
Sellaista elämää minä haluan!

Pikkutyttö Lapista rakenteli oksista majoja ja leikki metsässä. Aina nähdessään tunturin, hän haaveili joskus vielä kiipeävänsä sen päälle. Jokainen upea kirkasvetinen lutakko olisi pitänyt tutkia sukeltamalla.

Sitten kuvioon astui aikuistuminen, yhteiskunnan paineet ja perheenperustaminen. Piti alkaa elää normaalia elämää…
Voisiko olla vaihtoehtoja?

Olen 10 vuoden aikana tehnyt suunnattoman määrän töitä, ajatusmallin muutoksia, sekä uhrauksia päästäkseni tilanteeseen, jossa olen viimein vapaa elämään juuri sellaista elämää, josta olen kauan unelmoinut. Tie on kivinen ja takapakkiakin tulee. Joskus näyttää siltä, että toivoa ei ole ja parempi olisi vain luovuttaa. Saat ympäriltäsi paljon paskaa niskaan ”käyttäytyisit kuin normaali ihminen”.

Fakta on se, että meillä on vain yksi elämä. Rahaa ja tavaraa saa aina lisää, mutta meillä on vain rajallinen määrä aikaa. Mihin sinä haluat tämän ajan käyttää?

  • Siivotessa päivittäin lapsesi levittämät miljoonat lelut?
  • Rätti kädessä viilettäen ympäri huushollia, jossa on hitokseen liikaa neliöitä?
  • 40 tuntia viikossa työssä, josta et nauti, saadaksesi rahaa, jolla maksat kaiken, tehdäksesi vaikutuksen ihmisiin, joista et välitä?

Voisiko elämää vietää edullisemmin ja nauttia silti enemmmän?

  • Vähemmän kaaoksen kesyttämistä ja tulipalojen sammutteluja
  • Vähemmän rahanmenoa ja turhaa kuluttamista
  • Vähemmän töitä
  • Enemmän rentoa vapaa-aikaa
  • Enemmän mahdollisuuksia toteuttaa itseään
  • Enemmän läsnäoloa perheen kanssa

Minä päätin ottaa vastuun omasta elämästäni ja elää sen omalla tavallani, nauttien niistä asioista, jotka tekevät juuri minut onnelliseksi. Näitä ovat perhe, luonto ja yrittäjyys.

10 vuoden minimalismipolullani olen oppinut tulemaa toimeen hyvin vähällä. Mutta entä jos voisin tulla toimeen vieläkin vähemmällä? Mikä on se piste, jossa eläminen muuttuu selvitymiseksi?

Haluan viedä itseni äärirajoille.

Tule seuraamaan matkaani!
-SariAdele