Esittely

Olen SariAdele, pienyrittäjän oikea käsi

Olen 30 vuotias yhden lapsen äiti Tampereelta. Syntyjäni olen Lapista, jossa opin ahkeran asenteen, periksi antamattomuuden, kunnon työmoraalin ja kädentaidot.
Rakastan yrittäjyyttä ja yritystoiminnan kehittämistä. Yrittäjyys on intohimo, vaikkakin haastava sellainen. Se on vuoristorata, jossa yhtenä päivänä tunnet olevasi huipulla ja toisena päivänä maanraossa. Se on asia, jossa et opi koskaan valmiiksi vaan olet jatkuvassa kehityksessä. Rakastan auttaa muita pienyrittäjiä. Olen henkeen ja vereen extempore-ihminen ja innostun uusista asioista!

Autan tekemään enemmän rahaa, vähemmällä vaivalla ja kustannuksilla.

Aloin yrittäjän alkutaipaleeni suunnittelemalla yli 30 erilaista liikeideaa. Sen jälkeen perustin parturi-kampaamon vasta-aloittaneena opiskelijana. Monen summan kautta olen päätynyt yritysvalmentajaksi, myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi ja WordPress- osaajaksi. Autan muita kaltaisiani pienyrittäjiä tekemään enemmän rahaa, vähemmällä vaivalla ja pienillä kustannuksilla.

Valitse palvelu, joka säästää sinulta aikaa ja rahaa!

Saavutuksia

★ En ole maksanut koskaan some-, lehti-, tms mainoksesta ja silti saanut aina asiakkaani.
★ Perustin kampaamoni, vaikka olin opiskellut hiusalaa vasta 2 kk. Otin velkaa 12 000€, kulut olivat 2000 e/kk, asiakkaita tiedossa 0 ja ainoa varma tulo oli opintotuki 350€ /kk.
★ Olen aloittanut yritystoiminnan 5 kertaa nollasta.
★ Olen selvinnyt osittaisesta työkyvyttömyydestä, erosta, työttömyydestä, koulu- ja työpaikkakiusaamisesta yms. Äitini mukaan tipun aina jaloilleni.

Opi myynnin ja markkinoinnin salat

Liity mukaan ja saa ilmaisia vinkkejä suoraan sähköpostiisi !

Lue muiden antamia palautteita

” Sain aivan mielettömän hyviä vinkkejä yritystoimintani kehittämiseen. Sarilla on jämäkkä ote asioihin. ”

” Sari tekee minkä lupaa. Sain paljon apua yritystoimintani perustamiseen ja jos Sari ei jotain suorilta käsin tiennyt, hän selvitti asian pikimmiten. ”

” Laaja-alainen näkemys asioihin ja kokemusta monista eri toimi-aloista. Suosittelen! ”

” Näillä opeilla sain lisää itsevarmuutta lähteä viemään yritystoimintaa eteenpäin. Moni asia meni uusiksi. ”

Voinko olla avuksi?