Esittely

Olen SariAdele...

... pienyrittäjän oikea käsi, yhteistyökumppani, sissimarkkinointininja ja suorasanainen perseellepotkija

Olen 30-vuotias yhden lapsen äiti Tampereelta. Syntyjäni olen Lapista, jossa opin ahkeran asenteen, periksi antamattomuuden, kunnon työmoraalin ja kädentaidot. En pelkää uusia haasteita tai heittää itseäni mukavuusalueen ulkopuolelle.

Rakastan yrittäjyyttä ja yritystoiminnan kehittämistä. Intohimonani on auttaa muita yrittäjiä saavuttamaan heidän unelmiensa elämää ja bisnestä, josta jää reippaasti myös viivan alle.

Motto: Less is More. Mahdollisimman paljon tulosta, mahdollisimman vähällä vaivalla.

Olen yritysmaailman personal trainer; suorasanainen perseelle potkija, joka arvostaa kovaa työtä ja rehellisyyttä. Yritystoimintaa ohjaan kylmien faktojen, eli rahan kautta. En ole ihmisenä pehmein ja empaattisin, mutta teen sen minkä lupaan ja yleensä enemmän. Vaadin muilta paljon ja itseltäni vielä enemmän.

Nippelitietoa

★ En ole maksanut koskaan some-, lehti-, tms mainoksesta ja silti saanut aina asiakkaani.
★ Olen lukenut yli 60 erilaista bisneskirjaa ja kouluttautunut lukuisillä kursseilla. Opiskelen jatkuvasti lisää.
★ Perustin kampaamoni, vaikka olin opiskellut hiusalaa vasta 2 kk. Otin velkaa 12 000€, kulut olivat 2000 e/kk, asiakkaita tiedossa 0 ja ainoa varma tulo oli opintotuki 350€ /kk. Lopetin yrityksen velattomana.
★ Olen aloittanut yritystoiminnan 5 kertaa nollasta, koska olen muuttanut usein.

Autan tekemään enemmän rahaa, vähemmällä vaivalla ja kustannuksilla.

Aloin yrittäjän alkutaipaleeni suunnittelemalla yli 30 erilaista liikeideaa. Sen jälkeen perustin parturi-kampaamon vasta-aloittaneena opiskelijana ottamalla 12 000 euron lainan ja vuokraamalla liiketilan kaupungin ydinkeskustasta. Monen summan kautta olen päätynyt yritysvalmentajaksi, myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi ja WordPress- osaajaksi. Autan muita kaltaisiani pienyrittäjiä tekemään enemmän rahaa, vähemmällä vaivalla ja pienemmillä kustannuksilla.

Ota yhteyttä!

★ info @ sariadele.fi
★ Tampere + muu Suomi
★ 2321303-3